Usluge

Usluge

Našim korisnicima nudimo opremljen kancelarijski prostor sa pristupom brzom internetu, nudimo usluge konsaltinga, pravnog i finansijskog savetovanja i pružamo administrativne usluge. Na raspolaganju su i zajedničke prostorije, kao što su kuhinja i sala za sastanke, kako bi stanari u što prijatnijoj atmosferi mogli da razvijaju svoju poslovnu ideju.

Obaveštenje

Poslovni inkubator Senta izdaje svoj garažni prostor na određeno vreme. Vaše pismo o namenama kao i samu ponudu predati u zatvorenoj koverti. Konkurs je raspisan na 7 dana , a ako ne bude zainteresovanih produžava se do prve ponude. O detaljnijim informicajama možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili se možete i licno informisati.

024/415-57-54
office@biz-senta.com

Obaveštenje

Poslovni inkibator Senta izdaje kancelariju na određeno vreme. Vaše pismo o namenama predati u zatvorenoj koverti. Konkurs je raspisan na 7 dana, a ako ne bude zainteresovanih produžava se do prve ponude. O detaljnim informacijama možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili se možete i lično informisati.
024/ 4155754
office@biz-senta.com